14 грудня - вебінар щодо алгоритму і процедури передачі майна закладів освіти на баланс місцевих рад

 

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з місцевого самоврядування

 Реєстрація на вебінар обов’язкова за посиланням: bit.ly/2JEPDmj.

 Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу.

 На вебінарі детально розглянуть як передати майно та заклади освіти з районного на базовий рівень (сільські, селищні, міські ради). Адже реформа децентралізації влади передбачає, що  відповідальність за розвиток загальної середньої  освіти повністю переходить до громад.

 Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета кампанії — допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених і реорганізованих громад сформувати ефективну систему управління освітою.

 Стежте за оновленнями і завантажуйте корисні матеріали на novihromady.decide.in.ua. Перший порадник із типовими шаблонами документів про створення органу управління освітою доступний за посиланням: https://novihromady.decide.in.ua/#rec255900219.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...