Чергове засідання робочої групи Верховної Ради України з підготовки нової редакції закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

Сьогодні член робочої групи - перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, експерт Української асоціації районних та обласних рад Микола Тітов взяв участь в обговоренні розділу законопроекту щодо організаційних та функціональних повноважень районних рад.

 Учасники обговорення дійшли згоди щодо внесення ряду редакційних змін до законопроекту. Також встановили всім Асоціаціям органів місцевого самоврядування дедлайн 24.02.2021 р. для надання остаточних пропозицій, оскільки 01 березня 2021 року планується проведення Круглого столу «Нова редакція Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» через призму Європейської хартії місцевого самоврядування».

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...