Робоча нарада з керівництвом Дворічанської територіальної громади

10 червня 2021 року, за участю виконавчого директора Асоціації Дениса Олійника, відбулася робоча нарада з керівництвом Дворічанської територіальної громади.

Під час зустрічі, яка проходила під головуванням Дворічанського селищного голова Галини Турбаби, було проаналізовано результати та обговорено нові напрями співпраці між Асоціацією та селищною радою.

Зокрема, в якості пріоритетів, було визначено необхідність об'єднання зусиль та залучення всіх зацікавлених сторін, щодо розробки бренду громади, підвищення її інвестиційної привабливості, а також посилення співпраці у питаннях підготовки проєктних заявок для участі у різноманітних конкурсах та проєктах, у т.ч. за міжнародною участю.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...