Тетяна Єгорова-Луценко підписала два Меморандуми про співпрацю обласної ради з організаціями, які мають намір допомагати Харкіщині

Голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко підписала меморандуми про співпрацю обласної ради з ГО «Спільна справа для людей» та БО «Благодійний фонд «Залишайся з Україною – Харків».
«В рамках першого Меморандуму проведемо роботи по відновленню реабілітаційного відділення КНП ХОР «Обласний кардіологічний центр». Дякую голові ГО «Спільна справа для людей» Юлії Сікаленко за чітко намічені плани та оперативну роботу. Також у рамкам домовленостей з нашими партнерами відремонтуємо укриття в 5 навчальних закладах громад Харківщини. Додатково укриття облаштують меблями, - зазначила Тетяна Єгорова-Луценко. - В рамках другого домовились закцентувати увагу на таких напрямках роботи: розвиток соціальних та гуманітарних програм, відновлення регіону, проведення культурних та навчальних заходів, допомога найбільш вразливим категоріям населення».
Також голова Харківської обласної ради зустрілася з координатором Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) в Харківській області Павлом Матвєєвим. Сторони обговорили хід реалізації в громадах Харківської області проєкту з розробки комплексних планів просторового розвитку територій громад Харківської області в рамках програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...