Робоча зустріч у Виконавчій дирекції Асоціації

Сьогодні у Виконавчій дирекції Асоціації відбулася робоча зустріч першого віцепрезидента – виконавчого директора Асоціації, Миколи Тітова з керівництвом Благодійної організації «Благодійний фонд «Розвиток та Соціальна справедливість України».

Під час зустрічі відбулось підписання Меморандуму про співпрацю, який передбачає взаємодію та координацію діяльності Сторін для  взаємодопомоги та отримання позитивного результату в реалізації заходів із задоволення економічних, соціальних, культурних, екологічних потреб, а також гуманітарної, юридичної та психосоціальної допомоги вразливим категоріям громадян та жителям територіальних громад, що постраждали від російської агресії.

Під час зустрічі обговорили першочергові заходи щодо виконання Меморандуму та подальшу співпрацю.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...