Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у масштабній зустрічі з представниками французького бізнесу

Захід, організований Торгово-промисловими палатами Франції, пройшов у Страсбурзі і зібрав 2700 бізнес-лідерів.
До масштабного заходу голова Харківської обласної ради, президент Української асоціації районних та обласних рад (УАРОР) Тетяна Єгорова-Луценко долучилась разом з віце-президентом УАРОР з питань розвитку інфраструктури, головою Миколаївської обласної ради Антоном Табунщиком, віце-президентом УАРОР з питань правоохоронної діяльності, головою Херсонськоїобласної ради Олександром Самойленком, членом УАРОР, головою Черкаської районної ради Черкаської області Олександром Василенком.
«Це унікальна можливість висвітлити економічні питання та виклики, пов'язані з відновленням України, а також зміцнити стратегічне партнерство з французькими регіонами.
Переконана, що ми маємо співпрацювати не тільки на рівні держав та урядів, важливе співробітництво на рівні міст, регіонів, і, звісно, бізнесу.Чому? Тому, що не зважаючи на те, що Україна перебуває у війні, ми думаємо про нашу економіку, про збереження робочих місць, про співпрацю з нашими партнерами.
Дякую президенту регіону Гранд-Ест Франку Леруа за підтримку. Він залучив асоціацію, що об’єднує всі французькі регіони, і допоміг нам вивести нашу взаємодію в масштаб країни. На меті маємо підписання спільної угоди і плануємо знайти партнерів для кожної української області.
Впевнена, що український і французький бізнес зможе реалізувати спільні класні проєкти не тільки після нашої Перемоги, але і зараз, під час війни», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Вона також відзначила, що є домовленості з Президентом Торгово-промислової палати Франції Аленом ді Кресченцо щомісячно проводити онлайн-наради з головами обласних та районних рад щодо реалізації проєктів з відновлення та бізнес-проєктів в регіонах України.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...