Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у міжнародному заході щодо відновлення України

"Повертаючись додому зі Страсбургу взяла участь у ще одному важливому для відбудови нашої країни заході??????
Він об’єднав представників Франції, Польщі та України. Декілька важливих моментів за результатами дискусії.
?Франція виділить 200 млн євро для відбудови в рамках Грантової угоди між Урядом України та Урядом Французької Республіки. Кошти призначені для реконструкції та відновлення критично важливої інфраструктури, зокрема в енергетиці, житловому будівництві, охороні здоров'я, сільському господарстві, водопостачанні та водовідведенні, розмінуванні, цифрових технологіях.
❗️Органи місцевого самоврядування можуть подавати заявки на фінансування своїх проектів. Подача пропозицій здійснюється через екосистему DREAM, що забезпечить прозорість процесів.
❗️Переконана, що перевага має надаватися більш постраждалим регіонам. Тому закликаю громади вже зараз активізуватися і готувати якісні проєкти.
❗️Акцентувала увагу учасників тристороннього діалогу на тому, що до реалізації проєктів обов’язково має бути долучений український бізнес.
Важливо, що у тристоронньому діалозі взяв участь спеціальний уповноважений Президента Франції з питань відбудови України П’єр Ельбронн, який напередодні мав зустріч з цих же питань з віцепрем’єр – міністром з відновлення України – міністром розвитку громад та територій Олексієм Кулебою?
Представники ОМС і український бізнес мають знати про ті можливості, які відкриваються завдяки співпраці з міжнародними партнерами. Для цього на всіх рівнях влади виконана колосальна робота. І ще більше – попереду.
Масштабна підтримка України наближає нашу Перемогу.
PS: завтра вже буду у Харкові - найкращому місті в Європі❤️?", повідомила Тетяна Єгорова-Луценко, Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...