Серія вебінарів «Прозорість у дії»

Серія вебінарів «Прозорість у дії» організовується Проєктом з реформування державних підприємств (SOERA), який співфінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та Міністерством закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку (FCDO/UKaid).

Прозорість у дії: корпоративна реформа, приватизація та громадський контроль ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки проєкту USAID/UKaid «Діяльність у рамках реформи державних підприємств України» (SOERA) запрошує журналістів та громадських активістів на навчальну програму «Прозорість у дії: корпоративна реформа, приватизація та громадський контроль».

Чому варто взяти участь:

  • Отримаєте глибоке розуміння реформи державних і комунальних підприємств.
  • Дізнаєтеся про механізми приватизації та оренди державного майна.
  • Вивчите інструменти створення прозорої системи та протидії корупції.
  • Навчитесь ефективно висвітлювати складні економічні процеси.
  • Здобудете навички використання відкритих даних для журналістських розслідувань.

 Дати:

Модуль 1 — 24 вересня 2024 р.

Модуль 2 — 8 жовтня 2024 р.

Модуль 3 — 24 жовтня 2024 р.

 Формат:

Онлайн-вебінари на сучасній освітній платформі.

Спікери:

Провідні експерти Фонду державного майна України, АТ “Прозоро.Продажі”, ГО “Інтерньюз-Україна” та інші представники експертного середовища

Бонуси для учасників:

  • Безоплатна участь.
  • Сертифікат про проходження навчання.
  • Цінні призи та нагородження найактивніших на офлайн-заході у Києві.

Для участі у відборі, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 9 вересня 2024 року (до 18:00).

Важливо! Кількість місць обмежена. Організатори залишають за собою право відбору учасників на основі заповнених реєстраційних форм. Усі кандидати, які успішно пройдуть відбір, отримають лист-підтвердження про участь.

Програма заходу тут

У разі запитань, будь ласка, зв'яжіться з координаторкою проєкту Валерією Швачко Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...