За ініціативи Харківської обласної ради проводиться обласний фестиваль-конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Розквітне Україна»

В рамках соціокультурного проєкту «Обійми дитину» КЗ «Обласний організаційно-методичний центр культури і мистецтва» та КЗ «Люботинський мистецький ліцей “Дивосвіт”» за підтримки Департаменту культури і туризму та Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації проводять обласний фестиваль-конкурс образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва «Розквітне Україна».
Фестиваль-конкурс проводиться з метою психологічної підтримки дітей та їх родин, які страждають від наслідків війни, підвищення стійкості та розвитку творчого потенціалу обдарованих дітей та молоді, формування в них почуття патріотизму, любові до родини, рідного краю, свого народу, його звичаїв та традицій.
Фестиваль-конкурс проводиться з 20 серпня до 20 жовтня 2024 року.
До участі запрошуються діти та молодь віком від 5 до 16 років, прийом робіт до 30 вересня 2024 року.
Фестиваль-конкурс проводиться за двома номінаціями:
- «Декоративно - ужиткове мистецтво» (декоративний розпис, писанкарство, витинанка, народна лялька, вибійка, ткацтво, вишивка, гончарство та ліплення з глини);
- «Образотворче мистецтво» (олія, акварель, гуаш, пастель, змішана техніка); графіка (малюнок, гравюра, плакат, лінорит).
Детальні умови участі викладено у Положенні фестивалю-конкурсу за посиланням: http://bit.ly/РОЗКВІТНЕ-УКРАЇНА
 
Подати заявку на участь можна до 25 вересня 2024 року за посиланням:
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...