Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у робочому засіданні Європейського альянсу міст і регіонів з відновлення України, партнером якого є УАРОР

"Долучились разом з Артемом Гусаком,радником заступника керівника ОП Олексія Кулеби. За ініціативою Президента Європейського комітету регіонів Вашку Алвеса Кордейро дискусія була присвячена питанням відновлення енергетичної та опалювальної інфраструктури під час підготовки до зими. Фактично це продовження роботи, яка була розпочата під час засідання Бюро ЄКР, що пройшло у червні у Брюсселі.
?Наша Асоціація зібрала інформацію з регіонів України щодо потреб, які вони зараз мають, аби нормально увійти в зиму, і люди були з теплом. Над цим цілодобово працюють усі гілки влади в Україні. Але ворог не припиняє атак по обʼєктам критичної інфраструктури?І самі ми не впораємось з наслідками цього нелюдського терору. Підтримка міжнародних партнерів - вкрай важлива. Мова не лише про пряму фінансову допомогу, але й надання обладнання для енергобезпеки❗️
Звернула увагу іноземних представників на потребі прифронтових регіонів у когенераційних установках для альтернативного опалення.
На засіданні були представлені результати вже наданої підтримки, а також можливості у цьому напрямку іноземних компаній та фондів.
Переконана, що разом з Альянсом маємо розробити «дорожню карту» - яку допомогу можуть надати іноземні представники нашим громадам, районам та областям у підготовці до опалювального сезону, для стабільного енерго- і водопостачання.
Тож, дуже сподіваюсь, що окреслена мною загальна ситуація по країні, знайде відгук у учасників сьогоднішньої комунікації, і ми мобілізуємо всі можливі ресурси.", зазначила Тетяна Єгорова-Луценко, президент Асоціації, голова Харківської обласної ради.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...