23 липня - вебінар «Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи знищення комунального майна внаслідок збройної агресії російської федерації проти України»

Проєкт SOERA (Діяльність у рамках реформи державних підприємств України) запрошує взяти участь у вебінарі на тему: «Алгоритм дій ОМС/ВАНП у разі пошкодження чи знищення комунального майна внаслідок збройної агресії російської федерації проти України».


Дата та час проведення вебінару: 23 липня 2024 року (вівторок), о 10:30.

Вебінар має на меті ознайомити представників органів місцевого самоврядування та військових адміністрацій з вимогами щодо реагування на випадки пошкодження чи знищення комунального майна. Учасники отримають практичні рекомендації щодо фіксації та документування таких випадків, ознайомляться з процесом взаємодії з правоохоронними органами та іншими відповідними службами. Цей вебінар спрямований на підвищення компетенцій представників ОМС ТГ у сфері управління комунальним майном з метою забезпечення ефективного відновлення та розвитку територіальних громад.

Експерти розглянуть низку питань:

  • фіксація фактів пошкоджень та руйнувань, вчинення екологічних та інших злочинів, пов’язаних із знищенням чи пошкодженням майна ТГ. Взаємодія з правоохоронними органами щодо фіксації воєнних злочинів, пов’язаних із викраденням, пошкодженням чи знищенням майна ТГ;
  • робота ТГ з українськими національними інформаційними ресурсами, реєстрами та базами даних, за допомогою яких накопичується інформація щодо завдання шкоди ТГ внаслідок війни;
  • загальні питання інвентаризації викраденого, знищеного чи пошкодженого майна ТГ;
  • загальні питання управління майном, знищеним або пошкодженим внаслідок воєнних дій (реконструкція та ремонти, будівництво об’єктів цивільного захисту та інженерної підготовки територій, консервація та списання майна);
  • загальні питання щодо оцінки збитків та шкоди, завданих комунальним комерційним підприємствам;
  • окремі міжнародні ресурси, за допомогою яких здійснюється фіксація наслідків воєнних дій для України.

Спікери: Віра Козіна, Анастасія Сербіна, Тетяна Станкус, Світлана Щелкунова-Гончарська, консультантки з управління активами Проєкту SOERA.

Реєстрація: Для участі зареєструйтесь за посиланням http://surl.li/auixxb. Реєстрація буде завершена 22.07.2024 о 10.00. Зареєстрованим учасникам буде направлено лист про підтвердження реєстрації та посилання на доступ до вебінару. У разі виникнення питань щодо реєстрації та доступу прохання звертатись до Вороняк Мар‘яна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  тел +380930303795.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...