Реалізація програми стажування для молоді

Колеги! Запрошуємо органи місцевого самоврядування долучитися до реалізації програми стажування для молоді. Програму стажування розробило #НАДС у співпраці з Міністерство молоді та спорту України за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування уряду Данії.

Вона містить декілька компонентів:
- освітній серіал «Організація стажування молоді в органах публічної влади» на платформі Дія.Освіта;
- триденний тренінг 17-19 липня в Києві;
 - організація та проведення стажування для молоді в громадах, представники яких успішно завершили навчання (у період з серпня по жовтень 2024 року).

Завдяки участі в програмі органи публічної служби:
✅дізнаються, як залучати мотивовану молодь;
✅підвищать свій кадровий потенціал та ресурс;
✅розвинуть власну спроможність та отримають досвід пілотування програми стажування.

✍Крім того, учасники та учасниці навчання розвинуть навички із:
- побудови стратегії залучення молоді та розвитку бренду роботодавця;
- створення програми стажування та рекрутингу молодих людей на публічну службу;
- організації інституту наставництва як складової стажування.

Умови участі:
- участь у всіх компонентах програми «Організація та супровід програми стажувань молоді в органах публічної влади» щонайменше двох людей від органу місцевого самоврядування;
- проходження онлайн навчання;
- участь у триденному офлайн тренінгу;
 - організація стажування для щонайменше 5 представників та представниць молоді загальною тривалістю не менш як місяць.

Після успішного проходження навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації учасники та учасниці отримають сертифікати обсягом 1 кредит ЄКТС.

⏰Заявки приймаються до 5 липня за покликанням: https://forms.gle/vqC838wPjQQMuqWC6

‼Зверніть увагу! Для подачі заявки для участі у програмі необхідно надати офіційний лист органу місцевого самоврядування про зобов'язання пройти навчання двох представників органу та організувати стажування для молоді.
У випадку виникнення запитань звертайтеся, будь ласка, до Вікторії Демідової, спеціалістки проєкту “Підтримка громадянського суспільства та молоді” за ел.адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Програма стажування молоді в органах місцевого самоврядування впроваджується НАДС у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за підтримки проєкту UNDP в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

#НАДС #НовиниНАДС

Гендепартамент з питань управління персоналом на державній службі НАДС Реформа державного управління Держслужбовці України Децентралізація Децентралізація. Львівщина Децентралізація. Черкащина Місцеве самоврядування Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад Всеукраїнська асоціація громад Асоціація малих міст України Асоціація міст України

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...