Робоча зустріч у УАРОР

За дорученням Президента УАРОР, Тетяни Єгорової-Луценко, керівник Секретаріату УАРОР, Сергій Левчук провів у дистанційному режимі робочу зустріч керівників районних та обласних рад з підготовки пропозицій УАРОР до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України про першочергові зміни до законодавства щодо місцевого самоврядування, а саме щодо повноваження та фінансового забезпечення діяльності районних рад.

У засіданні взяв участь та виступив з конкретними пропозиціями перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації, експерт УАРОР, Микола Тітов.

Учасники зустрічі визначились з необхідністю утворення робочої групи з підготовки пропозицій щодо вдосконалення регулювання діяльності районних рад, проєкт пропозицій винести на розгляд чергового засідання Правління УАРОР. Погоджений проєкт направити до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...