Ізюм та Трір стали містами-побратимами

Ізюмська територіальна громада та німецьке місто Трір стали містами-побратимами.


Про це повідомив начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко.

21 травня Валерій Марченко та обер-бургомістр муніципалітпету Трір Вольфрам Ляйбе  підписали Меморандум про партнерство між містами Трір та Ізюм.

«Встановлення партнерства між нашими містами має величезний потенціал для культурного обміну, економічного співробітництва та дружніх відносин між нашими громадами. Це знак вашої великої солідарності та підтримки, яку ми особливо цінуємо і не забуваємо в ці складні часи. Хочу висловити глибоку вдячність всім людям, які брали участь в ініціюванні цього партнерства, за вашу відданість і підтримку. Ми впевнені, що партнерство між Тріром та Ізюмом збагатить не лише наші міста, а й людей, які в них живуть», - сказав начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...