Тетяна Єгорова-Луценко: Офіс УАРОР у Брюсселі відкриває нові можливості для українських регіонів

Під час робочого візиту голови Харківської обласної ради, президентки УАРОР Тетяни Єгорової -Луценко у Брюсселі при Комітеті Європейських Регіонів відкрито Офіс Української асоціації районних та обласних рад.
«Важлива подія для місцевого самоврядування України. Відтепер матимемо ще більше шансів для розвитку, обміну досвідом та кращими практиками місцевого самоврядування між регіонами, містами та громадами України і ЄС. А отже, і нові можливості європейської інтеграції», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
В урочистому відкритті взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол, Представник України при Європейському Союзі Всеволод Ченцов, заступник Представника України при ЄС Сергій Терешко, Генеральний секретар Європейського Комітету
Регіонів Пітер Блізковскі, Президент Комісії з питань громадянства, управління, інституційних та зовнішніх справ Європейського Комітету Регіонів Патрік Моліноз, голова робочої групи Європейського Комітету Регіонів з питань України, мер Гданська Олександра Дулькевіч, Член Європейського Парламенту Міхаіль Геллер, Голова Комісії з питань транскордонних, європейських та міжнародних відносин Регіону Гранд-Ест Крістіан Дебев.
«Вдячна Комітету Європейських Регіонів, особисто Президенту КЄР Вашко Алвесу Кордейро, а також нашим французьким партнерам - регіону Гранд-Ест за підтримку і допомогу у відкритті хабу Асоціації на теренах Європи», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Вона також відзначила, що найближчим часом у планах відкрити офіс УАРОР у Парижі.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...