Співпраця на допомогу громадам

Сьогодні відбулася робоча зустріч першого віцепрезидента – виконавчого директора Асоціації Миколи Тітова з президентом Громадської організації «Асоціація приватних роботодавців» Олександром Чумаком.

Під час зустрічі були обговорені ініціативи та проєкти громадської організації, спрямовані на створення чи посилення систем розбудови безпеки, відновлення економічної активності, розвитку підприємництва на постраждалих, деокупованих і прифронтових територіях громад Харківської області.

Учасники зустрічі висловили готовність до подальшої співпраці у проєктах, оголошених Фондом «Партнерство за Сильну Україну».

Умови та порядок співпраці сторін у реалізації проєктів, будуть у подальшому закріплені у відповідному Меморандумі про співпрацю.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...