Тетяна Єгорова-Луценко: Створюємо майданчики для розширення міжрегіональної співпраці

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко разом з головою Палати регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України Віктором Микитою в Ужгороді провели зустріч з представниками делегації Федеральної землі Тіроль Республіки Австрія на чолі з Головою Ландтагу Пані Соні Ледль-Россманн.
Тетяна Єгорова-Луценко відзначила, що для австрійців партнерство з харківською стороною - історія не нова. Наразі опрацьовується питання підписання Угоди про співробітництво між Харковом та Інсбруком - адміністративним центром Федеральної землі Тіроль.
«Варто також зазначити, що уряд землі Тіроль прийняв рішення про активну участь у відновленні України, тож важливо створити усі умови для успішної комунікації з міжнародними партнерами,- сказала Тетяна Єгорова-Луценко. - Залучення гуманітарної допомоги, підтримка у відбудові громад, медична реабілітація людей, які постраждали внаслідок російської агресії - це те, що потрібно зараз. Глобальна ж мета - стимулювати економічний розвиток українських територій і наближатись до стандартів ЄС через реалізацію спільних з іноземними партнерами проєктів. Вдячна за підтримку австрійській делегації і націленість на співробітництво. Маємо низку потенційних напрямків співпраці і сподіваюсь на плідну подальшу роботу!».
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...