В Україні продовжують працювати над удосконаленням законодавства і зміцненням демократичного врядування на всіх рівнях!

Ці питання обговорили сьогодні у Львові під час зустрічі у «страсбурзькому форматі».?
Захід організований Центром експертизи доброго врядування Ради Європи в рамках Програми «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні.
Участь взяли перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко, Віцепрем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков, голова партії «Слуга народу», керівник Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Олена Шуляк, народний депутат Віталій Безгін, дякую генеральному секретару конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Метью Морі та Даніелю Попеску за активну участь та підтримку!
Дискусія яка присвячена врегулюванню діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування (законопроєкт N 4298) та основних орієнтирів у подальших діях в напрямку переходу від правового режиму воєнного стану до звичайного режиму. Дискусія була гарячою але дуже конструктивною✊
Підсумки заходу будуть викладені у звіті Ради Європи для подальшого використання українською стороною.????
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...