Консультації для місцевих рад тривають.

Сьогодні у режимі відеоконференції в рамках Проєкту «Підвищення обізнаності серед ОМС та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною» відбувся Круглий стіл «Фіксація руйнувань спричинених війною: нормативне забезпечення, виклики, обізнаність».

Захід  організований Українською асоціацією районних та обласних рад за підтримки Проєкту Європейського Союзу «Прямуємо разом» та інших партнерів.

У  роботі Круглого столу прийняли участь: керівництво УАРОР; представники  органів державної влади; органів місцевого самоврядування; науковці та експерти.

Перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов та віцепрезидент, керівник секції районних рад Асоціації, голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова взяли участь та виступили у обговоренні на зазначеному заході.

Найближчим часом організаторами заходу будуть підготовлені рекомендації з алгоритму реалізації обговорюваних питань та направлені місцевим радам як у електронній формі, так і на паперових носіях.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...