Асоціація – місцевим радам

За дорученням президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, Центром інформаційно-методичної і правової допомоги та розвитку громад Асоціації проведено чергову зустріч з питань організаційно-правового забезпечення фіксації фактів пошкодження (руйнації) житла та механізмів компенсації (відшкодування шкоди) власникам житла, зруйнованого або пошкодженого внаслідок російської збройної агресії проти України. 

Учасники семінару-практикуму - профільні заступники голів місцевих рад Харківського району та відповідні спеціалісти. 

Участь у роботі семінару взяли Володимир Усов – перший заступник начальника Харківської районної військової адміністрації та Наталія Гордієнко - начальник відділу планування, забудови та містобудівного кадастру Департаменту містобудування та архітектури Харківської обласної військової адміністрації. 

Модератором заходу вступив Микола Тітов – перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації. 

На чисельні запитання учасників відповіли та надали практичну допомогу експерти ГО «Інститут прикладних гуманітарних досліджень», правознавці  Ярослав Бєлих та Ірина Підкуркова. 

За підсумками робочою групою Асоціації та обласної ради готуються відповідні методичні матеріали для належного організаційно-правового супроводу роботи спеціально утворених комісій.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...