Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у зустрічі з Членами Конгресу у Капітолії США

На запрошення Членів Конгресу Лоїс Франкель (демократка) та Майкла Вальца (республіканець) у Капітолії США голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова- Луценко взяла участь у зустрічі з Членами Конгресу, під час якої обговорили питання допомоги Україні, і Харківській області в тому числі.
На початку своєї промови Тетяна Єгорова-Луценко подякувала за потужну підтримку України з боку обох палат Конгресу.
«Вдячна Членам Конгресу, які висловили впевненість у тому, що продовжуватимуть підтримувати Україну, стримають всі свої обіцянки і робитимуть все, що від них залежить, щоб допомогти нашій державі», - зазначила голова Харківської обласної ради.
Серед питань, які обговорювались на зустрічі: незаконне вивезення українських дітей в рф та механізми їх повернення додому, а також забезпечення українок, які несуть службу в Збройних силах України, військовою формою та іншими необхідними речами.
«Дуже важливо відчувати від Членів Конгресу підтримку і велику зацікавленість у тому, щоб почути представників місцевої влади щодо ситуації в регіонах. Схвильованість і готовність допомагати висловили не мало Членів Конгресу, в тому числі Джулія Браунлі та Шейлі Джексон Лі», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.
Також голова Харківської обласної ради виступила з ініціативою створення у Харківському регіоні Центру реабілітації та протезування на базі однієї з обласних лікарень. Пропозиція була підтримана Членами Конгресу, а також президентом Фонду Ромула Т. Везермана Меган Моббс. Учасники зустрічі запевнили у тому, що можливість реалізувати цей проєкт на практиці є, зокрема забезпечити заклад необхідним обладнанням.
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...