Закон «Про службу в органах місцевого самоврядування»

Сьогодні відбулось чергове засідання робочої групи з обговорення законопроєкту реєстр. №6504 під головуванням Віталія Безгіна, голови підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, міністерств та відомств та експерти розглянули ряд депутатських правок щодо порядку формування конкурсних комісій, дисциплінарних комісій, термінів притягнення до дисциплінарної відповідальності.

Особливо активно пройшло обговорення питань щодо збалансованості: забезпечення  належного рівня оплати праці, прозорості преміювання та інших доплат, можливостей бюджету, а  також інші питання оплати праці працівників органів місцевого самоврядування.

В обговоренні взяв участь та виступив Миколи Тітов, перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації.

Наступне засідання робочої групи заплановано на 06 березня 2023 року.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...