Шановні колеги! Щиро вітаю вас з Різдвом Христовим та Новим 2023 роком!

2022 рік, що відходить в історію, поставив нас перед непростими випробуваннями, відкрив у кожному нові сили та патріотичні почуття, зміцнив, згуртував та дав надію...

Щиро дякую кожному депутату, кожному керівнику та всім працівникам місцевих рад області, а також головам новостворених військових адміністрацій за проведену роботу у територіальних громадах. За збережені життя та відновлення наших населених пунктів та інфраструктури.

Особлива подяка нашим мужнім захисникам та захисницям за звільнення Харківщини від окупантів! 

В ці непрості часи бажаємо вам щоб ніколи не згасала у серці віра у перемогу над російським агресором, а жага робити нашу Державу та життя кращими - лише збільшувалися!

Нехай 2023-й рік подарує найголовніше – перемогу та мир!

А ми - представники місцевого самоврядування, докладемо максимум зусиль для відбудови та подальшого процвітання нашого регіону та всієї України!

Щасливого Різдва та Нового 2023 року!

Слава Україні!

 

Президент Асоціації,

голова Харківської обласної ради             Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...