Щорічна різдвяна всеукраїнська художня виставка

Перший віцепрезидент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов взяв участь у відкритті щорічної різдвяної всеукраїнської художньої виставки, яка відбулася у Будинку художника та від імені Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко привітав учасників та гостей виставки, подякував  голові Харківського відділення спілки художників України, Народному художнику України, Почесному громадянину Харківської області  Віктору Ковтуну та митцям за організацію виставки та художні роботи, створені у важкий воєнний час.

У заході взяв участь Харківський міський голова Ігор Терехов, а також Почесні громадяни міста Харкова, Почесні громадяни Харківської області, представники громадськості, творчих спілок та жителі Харкова і області.

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...