6 жовтня - координаційна зустріч «Безпечна громада - безпечна країна»

06 жовтня 2022 року об 11:00 Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством внутрішніх справ України та представниками органів місцевого самоврядування проведуть Координаційну зустріч «Безпечна громада - безпечна країна».

Захід має на меті обговорити проєкт національної концепції «Безпечна громада», обмінятися успішним досвідом впровадження ініціатив із підвищення безпечного середовища на місцевому рівні, обговорити бачення представників місцевого самоврядування, які елементи притаманні поняттю безпечна громада.

У координаційній зустрічі візьмуть участь представники міністерств, міжнародних проєктів, органів місцевого самоврядування.

Для участі представникам місцевого самоврядування необхідно зареєструватися до 16:00 5 жовтня за посиланням.

Зареєстровані учасники отримають посилання на приєднання до зустрічі.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...