Про штатні розписи і кадрову документацію закладів освіти розкажуть на вебінарі 20 вересня

20 вересня 2022 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» проведе вебінар на тему «Штатні розписи та кадрова документація закладів освіти у 2022/2023 навчальному році».


З початком навчального року стартує новий сезон вебінарів від експертів проєкту DECIDE. У Facebook-спільноті проєкту «Освіта в громаді» команда проводить опитування щодо тем вебінарів і збирають запити. Долучитися до групи можна за посиланням.

Тема першого вебінару – штатні розписи та кадрова документація закладів освіти у 2022/2023 навчальному році. Його проведе Сергій Яцковський, експерт з питань місцевого самоврядування, у вівторок, 20 вересня. Розпочинають, як завжди, о 14:00. Реєстрація на вебінар обов'язкова.

Дата і час: 20 вересня 2022 року, 14:00.

Спікер: Сергій Яцковський, експерт з питань місцевого самоврядування проєкту DECIDE

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням:  https://forms.gle/q34zvMPuVdMv9hZY7        

Важливо! Реєстрація на вебінар є обов'язковою. Вказуйте коректну електронну адресу, адже посилання буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді листи потрапляють саме туди. Посилання проєкт зазвичай надсилає за годину до проведення.


Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу "Децентралізація"

 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...