8 та 12 вересня - онлайн-заходи з нагоди 10-річчя ЦНАП в Україні

З нагоди 10-річчя ЦНАП в Україні Проект PROSTO "Підтримка доступності послуг в Україні" проведе обговорення стану справ у сфері адмінпослуг 8 та 12 вересня.

Заходи транслюватимуться на Facebook-сторінці Проекту.

8 вересня - онлайн-конференція «Сервісна держава: ретроспектива реформи сфери адміністративних послуг»

Реформа у сфері адмінпослуг стала можливою завдяки спільним зусиллям різних стейкхолдерів, як на етапі прийняття Закону, так і під час його імплементації. Ці процеси вимагали титанічних зусиль на всіх рівнях та призвели до вражаючих результатів. Запрошуємо вас пригадати, яким був шлях розвитку мережі ЦНАП в Україні. Які були передумови? Які помилки? Які результати?

Реєстрація на захід не потрібна.

12 вересня - онлайн-конференція «Сервісна держава: реалії та майбутнє сфери адміністративних послуг»

В часи великих випробувань добре проявляються дієві процеси та недосконалі аспекти складних управлінських систем. Запрошуємо вас обговорити ключові виклики в сфері адміністративних послуг та майбутнє цієї реформи.

Увага! Для того, щоб ставити питання спікерам, прохання реєструватися на захід 12.09 за посиланням: https://cutt.ly/qCcY6td

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...