Звернення голови Президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко до Дня пам’яті захисників України

Свобода та не залежність для українців безцінні. Ми їх виборюємо століттями. Тисячі воїнів відчайдушно і мужньо боряться зі злом - ворогом, який зухвало і підступно вдерся в Україну, відстоюють права нашого народу жити у мирній і вільній державі. Сотні військових та добровольців пожертвували своїм життям в ім‘я миру та справедливості.
Сьогодні у День пам'яті захисників України, ми низько вклоняємося тим, хто загинув у бою за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
Ми ніколи не забудемо ваш подвиг. Не зможемо. Ім’я кожного героя, який віддав життя за свою Вітчизну, за мир на рідній землі, навічно вписано в історію вільної України. Ви назавжди залишитесь у наших серцях. Вічна пам‘ять!
Знаю, ваш подвиг не буде марним – Україна переможе!
Слава Україні!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...