З Днем Української Державності!

Звернення Президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко
Сьогодні це свято ми відзначаємо вперше. І дуже символічно що саме у День хрещення Київської Русі — України. Ця дата обрана недаремно: щоб ще раз нагадати про міцне коріння нашої державності і державотворення. Президент України Володимир Зеленський наголосив:
«День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу. Понад тисячу років державотворчому досвіду українців, нашій культурі, нашій самобутності, українському характеру».
Ми вистоїмо і переможемо, бо ми Українці. Ми нікому не віддамо нашу землю, нашу незалежність. Ми битимемося до останнього, до останнього загарбника. За нами правда і Бог.
Я безмежно вдячна усім, хто бореться, хто захищає Україну. Нашу націю ніщо не зможе зламати. Ніколи.
Зі святом! Слава Україні!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...