Привітання Президента Асоціації Тетяни Єгорової-Луценко з Трійцею

Дорогі жителі Слобожанщини!
Щиро вітаю вас з Днем Святої Трійці!
З давніх часів Духів День мав особливе значення для всього християнського світу, яка виводить початок Святої Церкви зі сходження Святого Духа у цей день на апостолів, які понесли світові Благу вість.
У ці важкі для усіх нас часи, коли наша держава веде нерівний бій з жорстоким ворогом за свободу та мир на власній землі, велике свято Трійці має особливе значення як символ початку нового життя, натхнення робити великі справи заради майбутнього.
З кожним днем зростає наша упевненість в тому, що Україна з Божою допомогою переможе агресора і почне відбудову. Це буде нова сторінка в історії Української Держави, яка всьому світові показала приклад національного єднання, мужності, патріотизму.
Зі святом життя та миру!
Слава Україні!
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...