Разом наближаємо день нашої Перемоги

Віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області - директор Центру розвитку громад, голова постійної профільної комісії з питань бюджету Харківської обласної ради - Людмила Немикіна зустрілася з головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Харківській області Ігорем Сухановим.

Під час зустрічі підбили підсумки проведеної роботи та обговорили плани на майбутнє. Зокрема, була запланована участь керівництва Головного управління ДПС у Харківській області та Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області у засіданні органів місцевого самоврядування Харківщини, яке відбудеться найближчим часом для вирішення актуальних питань, що виникають у теперішній час.

Як повідомила Людмила Немикіна, в умовах дії воєнного стану у країні, місцеве самоврядування Харківщини продовжує свою роботу. Органи місцевого самоврядування усіх рівнів співпрацюють з військовим командуванням та військовими адміністраціями. Також місцева влада з перших днів війни займається реєстрацією відповідного статусу внутрішньо переміщених осіб, видачею довідок, розміщенням людей, які покинули свої оселі, та наданням необхідної гуманітарної допомоги. Для виконання органами місцевого самоврядування цих та інших функцій надзвичайно важливо забезпечити оперативне, належне та безперервне надходження коштів до місцевих бюджетів.

«Головне управління ДПС у Харківській області та Громадська рада при Головному управлінні ДПС у Харківській області завжди готові до співпраці. Податкова служба Харківщини в умовах війни працює та виконує свої функції. В період дії воєнного стану дуже важливо забезпечити ефективне функціонування всіх органів місцевої влади. Разом ми наближаємо день нашої Перемоги», - зазначив Ігор Суханов.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...