Пленарне засідання сесії обласної ради відбудеться у форматі відеоконференції

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко повідомила, що пленарне засідання чергової XI сесії VIII скликання, яке було заплановане на 24 лютого, буде проведене у форматі відео конференції найближчим часом.

«Ми вдячні всім установам, які погодилися на наш запит надати приміщення для роботи депутатського корпусу та виконавчого апарату обласної ради після руйнування Будинку рад. Але питання безпеки мають найбільший пріоритет. Тож Харківська обласна рада продовжує працювати у дистанційному режимі», - сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Вона додала, що обласна рада має досвід проведення у форматі відеоконференції як засідань постійних комісій так і пленарних засідань. «Впродовж останніх тижнів депутати пройшли додаткове навчання для роботи онлайн під час пленарного засідання. А саме, реєстрація, виступи, голосування тощо. Такий формат роботи передбачений Регламентом Харківської обласної ради», - зазначила керівниця обласної ради.

Нагадаємо, що Харківська обласна рада вже проводила пленарне засідання сесії у форматі відеоконференції через карантинні обмеження 24 липня 2020 року.

Будинок рад, який є пам’яткою архітектури, де розміщалося керівництво, працювали постійні комісії та проводилися пленарні засідання Харківської обласної ради, зазнав ракетного удару від російського агресора 1 березня.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...