Обговорено питання внесення змін до обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Відбулася робоча нарада по обговоренню питань щодо внесення змін до обласного конкурсу проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє». Нараду було скликано за дорученням Президента Асоціції, голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, яке вона дала під час регіонального Форуму старост в грудні минулого року.

Нараду провела віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, керівник Центру розвитку громад, заступник голови Конкурсного комітету «Разом в майбутнє», голова бюджетної комісії обласної ради Людмила Немикіна.

У нараді взяли участь віце-президенти Асоціації, керівники відповідних її секцій. Голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова, Наталинський сільський голова Олена Третяк, Вовчанський міський голова Анатолій Степанець. Пісочинський селищний голова Олег Чернобай взяв участь у нараді онлайн. Також участь у нарада взяла заступник начальника управління з питань територіального та місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату обласної ради Олена Мороз.

Учасники наради обговорили пропозиції стосовно змін умов проведення конкурсу, участі в ньому та особливостей проєктів, що мають бути взяті до розгляду Конкурсним комітетом. Листи з пропозиціями надходили від громад. Вирішили опрацювати та надати пропозиції на засідання Конкурсного комітету для подальшого – в разі прийняття – винесення на розгляд пленарного засідання Харківської обласної ради, уповноваженої вносити зміни до Положення про Конкурс.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...