Микола Тітов відвідав Сахновщинську громаду

Сьогодні, 24 грудня, Перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов відвідав Сахновщинську територіальну громаду,

під час якої провів зустріч з Сахновщинським селищним головою Володимиром Суєцьким, секретарем ради Віталієм Яковенко, заступником селищного голови Олександром Кобою та обговорили деякі підсумки роботи депутатського корпусу та виконавчого комітету Сахновщинської селищної ради у 2021 році та плани розвитку на 2022 рік.

Микола Ілліч відвідав дитячий садочок села Сугарівське та вручив дітям передноворічні подарунки та взяв участь в урочистому відкритті сільського клубу, який після трирічної реконструкції поновив свою роботу.

Микола Тітов від імені голови Харківської обласної ради та Асоціації побажав колективу успіхів не тільки у роботі в полі, але й на сцені нового клубу.

Крім того, Микола Ілліч  вручив сертифікати стипендіатам  – учням Сугарівської філії КЗ «Сахновщинський ліцей №1» та учням Сахновщинського ліцею №2, які стали переможцями на отримання щомісячної  стипендії Почесного громадянина Харківської області Тітова Миколи Ілліча.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...