Створено перше проєктне партнерство для розбудови Дергачівського субрегіону

23 листопада 2021 року у Дергачівській міській раді відбулося перше засідання проєктного партнерства, на якому розглянуто проєктну громадську ініціативу щодо створення «Пансіонату для літніх людей» у м. Дергачі. 
 
Представники  суб’єктів та учасників  проєктного  Партнерства щодо створення «Пансіонату для літніх людей» у м. Дергачі, а саме  –Дергачівської міської ради, ХГО «Єврорегіон «Слобожанщина», ТОВ "Кондитерська Фабрика  «Сват», розглянули низку організаційних  питань з розробки та управління  проєктом.  
 
 
Проєктне партнерство -  це один з механізм  з реалізації  пріоритетних напрямків  стратегічного планування розвитку Дергачівського субрегіону в адміністративних межах Дергачівської міської ради, Солоніцевської селищної  ради та Малоданиловської селищної ради Харківського району  Харківської області,  відповідно до укладеного Меморандуму 19 липня 2021 року за участю суб’єктів та учасників  Партнерства.
 
Мета створення Дергачівський субрегіону, як форми муніципального партнерства,  є  реалізація спільних проєктів соціально-економічного розвитку, сприяння інвестиційної привабливості територіальних громад Дергачівської міської ради, Солоніцевської селищної ради та Малоданиловської селищної ради Харківського району Харківської області.
 
 Наразі триває робота з розробки низки проєктних партнерств з представниками громад Слобожанщини, а саме Дергачівської  міської ради, Солоніцевської селищної  ради, Малоданиловської селищної ради, Чугуївської міської ради, Чкаловської  селищної  ради та Малинівської селищної ради та представлення їх на 3-тьому Сніданку  сталого розвитку Слобожанщини, який планується провести у Солоніцевській селищній раді з метою:
 
 -залучення інвестицій, розбудови створених парнерств,
 
- розробки стратегічних пріоритетів муніципального партнерства та сталого розвитку громад Слобожанщини,
 
 -встановлення міжнародних контактів для промоції потенціалу громад Слобожанщини,
 
 -розвитку територіального та транскордонного співробітництва Слобожанщини.
 
 
 
 
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...