На Харківщині відбудеться Форум старост

Голова Харківської обласної ради,президент Асоціації органів місцевого самоврядування Тетяна Єгорова-Луценко виступила з ініціативою проведення на Харківщині обласного Форуму старост.

"Вже сформовано 368 старостинських округів та затверджені на посаду 347 старост. Старости громад - це для нас зовсім новий інститут місцевого самоврядування. Ми маємо підтримати старост та створити належні умови для їх роботи, надати їм інформаційну, методичну та практичну допомогу", - наголосила Тетяна Єгорова Луценко.

Провести перший обласний Форум старост планується 1 грудня поточного року, напередодні Дня місцевого самоврядування, у приміщенні Харківської філармонії.

Під час Форуму буде організовано 7 локацій для візуальної презентації територіальних громад нових укрупнених районів - Богодухівського, Ізюмського, Красноградського, Куп’янського, Лозівського, Харківського та Чугуївського.

Голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко закликала громади долучитися до підготовки заходу.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...