Харківщина долучиться до Європейського тижня сталої енергії в Україні

Розпочинаються заходи, присвячені проведенню Європейського тижня сталої енергії в Україні. Харківська обласна рада як територіальний координатор «Угоди мерів – Схід» повідомляє, що в рамках тижня сталої енергії в Україні заплановано 21 жовтня з 10:00 до 12:40 провести  онлайн-семінар на тему "ОСББ як важливий інструмент для масштабної термомодернізації житлових будинків".

Захід проводиться в рамках проєкту “Стратегічна технічна підтримка у проведенні реформ у напрямку енергоефективності та відновлювальних джерел енергії (STARTER)”, за фінансової підтримки ЄС.

Метою заходу є презентація та обговорення міжнародного та українського досвіду, а також кращих практик, щодо створення  ОСББ,  ефективного управління багатоквартирними будинками  і як залучення інвестицій підтримує та збільшує вартість житлового фонду на довгострокову перспективу. 

Спікери семінару:

  • Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Василь Лозинський;
  • Голова Наглядової ради ДУ Фонд енергоефективності Юлія Сабатюк;
  • експерти проєкту STARTER;
  • експерти Естонії та Польщі.

Досвідом українських міст у створенні та підтримці ОСББ поділяться представники Маріупольської територіальної  громади та міста Чортків.

Програма заходу додається

До участі у заході запрошуються органи місцевого самоврядування та представники ОСББ.

Мова: англійська/українська, з синхронним перекладом.

Захід буде проходити онлайн через платформу ZOOM за посиланням: https://us06web.zoom.us/j/85016049622?pwd=VHRBQzkzMWY5UmczazZvdVdGbDVyUT09

Попередня реєстрація:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1e9A67ATYW3dvp-A9_gZrHFk_qUhqrV3YkIm0PnF0xhHc-Q/viewform

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...