З Днем захисників і захисниць України!

Від щирого серця вітаю усіх, хто за покликом серця сьогодні боронить наш спокій, захищає кордони держави від натиску агресора з Днем захисників і захисниць України!

Саме завдяки щоденному подвигу сміливих жінок та чоловіків, ми маємо змогу жити звичним життям у мирному регіоні. Ми радіємо посмішкам дітей, працюємо, плануємо майбутнє.

Як мати, дружина, громадянка глибоко вдячна кожному з вас. Зроблю усе залежне від мене, як від керівниці найвищого представницького органу області, щоб кожен з вас, повертаючись із зони бойових дій, відчував належну підтримку. Доземний уклін!

Наші українські захисники – нащадки славного Козацького роду! Хай споконвічна покровителька козаків Пресвята Богородиця завжди надає сили і наснаги.

Міцного здоров’я усім захисникам та захисницям, твердого духу, непохитної віри!

Зі святом!

Тетяна Єгорова-Луценко, Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...