З Днем Харківської області!

Дорогі земляки!

З історичних джерел відомо, що з 1765 року починає існування Слобідсько-Українська губернія з адміністративним центром у Харкові. А 78 років тому Харківська область остаточно звільнилася від нацистських загарбників.

Ми пам’ятаємо і цінуємо минуле нашого краю. Це невід’ємна частина історії Української держави, яка цього річ відзначила 30-річчя незалежності, і надійний фундамент подальшого розвитку.

Харківщина сучасна – індустріальний двигун України, локомотив економічного та культурного розвитку, інтелектуальний центр держави.

Саме тут, у заводських цехах, вузівських аудиторіях, лабораторіях наукових установ, на безмежних ланах аграрних господарств народжується майбутнє Української держави.

Ми вклоняємося тим, хто у страшні часи фашистської навали звільнив нашу землю, хто відродив вщент зруйновані міста і села Харківщини. А сьогодні молимося за наших захисників, які відстоюють цілісність та суверенітет України, кожного дня чекаємо, коли прийде мир. І мир прийде, ми це знаємо, тому впевнено дивимося у майбутнє і робимо все для процвітання Слобожанщини, всієї України

Зі святом, рідна Харківщина! Нехай у кожній родині завжди буде добробут і затишок, а над цією квітучою землею – завжди чисте небо.

 

Голова Харківської обласної ради, Президент Асоціації

Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...