Міжнародний медіафестиваль «Дитятко» стартує 6 вересня

Дитячий медіафестиваль «ДИТЯТКО» засновано відповідно до рішення Харківської обласної ради від 25 червня 2009 року № 1262-V «Про запровадження дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко».

Співорганізатором Фестивалю є Громадська організація «Харківська Асоціація дитячої екранної творчості «ДИТЯТКО».

Мета Фестивалю – виявлення та підтримка дитячих студій та гуртків, що займаються екранною творчістю, обдарованих дітей; розвиток дитячого кіно та телебачення в Україні.

Дитячий медіафестиваль «ДИТЯТКО» – це кілька яскравих і насичених днів, наповнених майстер-класами та тренінгами, презентаціями та творчими зустрічами, переглядом та обговоренням конкурсних робіт, заходами культурної програми Фестивалю.

Фестиваль проводиться серед дитячих творчих телевізійних, анімаційних, кіно- та радіостудій, гуртків, колективів і окремих авторів, телерадіокомпаній і творчих об’єднань, режисерів та продюсерських центрів, що створюють програми і фільми для дітей, з різних регіонів України та зарубіжжя.

Цього року на участь у Фестивалі подано близько 1500 робіт з 96 країн світу (1245 авторів).

Відкриття дитячого медіафестивалю «ДИТЯТКО» відбудеться 06 вересня 2021 року о 17.00 у Палаці студентів Харківського Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого (м. Харків, вулиця Пушкінська, 88), закриття – 09 вересня 2021 року о 12.00 у Харківському гольф-клубі «SUPERIOR GOLF &SPA RESORT» (м. Харків, вулиця Академіка Курчатова, 1-А).

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...