Співчуття

Депутатський корпус Харківської обласної ради та виконавча дирекція Асоціації з глибоким сумом сприйняв звістку про смерть Огаренка Володимира Миколайовича, заступника голови Лозівської районної ради Харківської області.

 Передчасно пішовши з життя на 59-му році, Володимир Миколайович залишив про себе світлу пам'ять. Понад сорок років свого трудового шляху він присвятив служінню громаді, самовідданій праці на благо Лозівщини та Слобожанщини.

 Щирий у спілкуванні і відкритий серцем, Володимир Миколайович був уважним до людей, які працювали з ним пліч-о-пліч і конкретними справами долучався до розвитку рідного Лозівського району.

 Харківщина втратила ефективного управлінця, добру й порядну людину. Рідним, друзям та колегам завжди не вистачатиме мудрості й досвіду, фаховості і принциповості Володимира Миколайовича. Невимовна скорбота й глибокий сум у наших серцях.

 Володимир Миколайович Огаренко народився 10 вересня 1960 року у місті Лозова Харківської області.

 Трудову діяльність розпочав в 1977 році у місті Харкові, працюючи робітником учбового господарства Харківського інституту механізації та електрифікації сільського господарства.

 З 1978 року – студент Харківського інституту механізації та електрифікації сільського господарства.

 З 1985 року по 1989 рік – працював на посаді інженера Лозівського районного виробничого об'єднання по виробничо-технічному забезпеченню сільського господарства.

 З 1985 року по 1991 рік – інструктор Лозівського міського комітету комсомолу, інструктор Лозівського міського комітету Компартії України.

 З 1991 року по 1993 рік працював енергетиком підприємства кормових домішок (м.Лозова).

 З 1993 року по 2001 рік працював на посаді інженера паливно-мастильних матеріалів та головного інженера ВАТ «Міжрайагропостач» (м.Лозова).

 З 2001 року по 2003 рік диспетчер та старший товарний оператор цеху №5 «Лозівький ВАТ «Харківнафтопродукт» (м. Лозова).

 З 2001 року по 2015 рік обіймав посаду головного спеціаліста, начальника відділу організаційної і кадрової роботи, а також заступника керівника апарату Лозівської районної державної адміністрації Харківської області.

 З 2015 року обіймав посаду заступника голови Лозівської районної ради Харківської області.

 

 

 З щирим співчуттям,

 Сергій Чернов,

 депутатський корпус Харківської обласної ради

 та виконавча дирекція Асоціації

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...