Президент Асоціації, Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко вітає жителів Слобожанщини з Воскресінням Христовим

Шановні жителі Харківщини! Дорогі земляки!

У ці надскладні часи для кожного з нас і всієї України, свято Великодня, що символізує відродження життя та перемогу добра над злом, набуває особливого значення. Завершується другий місяць війни і ми вже твердо переконані, що переможемо.

Маю завірити усіх, що Харківська обласна рада, як вищий представницький орган регіону, попри все продовжує працювати. Завдавши підступний удар по Будинку рад, ворог лише показав своє звіряче обличчя, неспроможний зрозуміти, що демократія, місцеве самоврядування у колективній свідомості нації.

Харківщина – це Україна. Харківська обласна рада сьогодні підтримує зв’язок з громадами регіону, організовуючи забезпечення їх мешканців усім необхідним. У роботі беруть участь депутати, керівництво та виконавчий апарат обласної ради.

Україна єдина як ніколи раніше. Харківська обласна рада співпрацює з органами самоврядування інших регіонів. Хочу подякувати колегам з Тернопільської, Закарпатської областей та усім хто допомагає Харківщині.

З нами увесь світ. Ведеться активна робота на міжнародному рівні. Ми маємо підтримку від наших європейських партнерів. Передовсім, від Великопольського воєводства. Ситуації в Україні та зокрема на Харківщині буде розглянута на наступному пленарному засіданні Європейського Комітету регіонів.

Ми переможемо! Низький уклін нашим захисникам, які не пустили ворога у Харків і роблять все можливе для того, щоб звільнити Слобожанщину, а з нею всю Україну. Глибока вдячність волонтерам за їх щоденну роботу у самих небезпечних умовах.

Хай якомога скоріше на нашу Батьківщину повернеться мир і ми почнемо відроджувати наші міста та села, будувати власне вільне європейське майбутнє.

Христос воскрес!

Слава Україні!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...