За ініціативи Тетяни Єгорової-Луценко мешканці Роганської громади отримали великодні паски

Про це повідомила Роганський селищний голова Марія Черненко на власній сторінці у соціальній мережі.

«У цей важкий час для нашої громади, Харківщини та всієї України, ми всі згуртувалися для того, щоб витримати та перемогти! Ми всі тримаємося завдяки мужності наших ЗСУ, злагодженій роботі, любові до своєї Рідної землі та вірі в Бога.

І я впевнена, що у світле свято Воскресіння Христа всі моляться тільки за те, щоб наші захисники були живими, близькі та рідні у безпеці, а в Україні наступив мир.

Напередодні одного з найбільших свят, незважаючи на військову агресію та постійні обстріли, наші жителі, традиційно, готуються до Великодніх свят. Одним з головних символів цього свята – є паска», - пише Марія Черненко .

Вона повідомила, що для мешканців селища Рогань, яке й досі знаходиться в самих тяжких умовах, завдяки та за ініціативою голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко  до свята подаровані 1000 пасок.

«Щиро вдячні за підтримку та допомогу пані Тетяні й усім, хто долучається!», - сказано у пості.

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...