Микола Тітов взяв участь в засіданні круглого столу та від імені Президента Асоціації Сергія Чернова привітав учасників заходу

19 липня 2019 року у приміщенні конференційної зали Харківського Центру розвитку місцевого самоврядування відбулося засідання круглого столу щодо обговорення внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Харківської області, в якому взяв участь перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області - Микола Тітов.

У заході також висловили свою думку представники районних адміністрацій, районних рад та інших місцевих рад Харківщини.

В ході засідання виступили з пропозиціями представники Чугуївського, Первомайського, Сахновщинського та Балаклійського районів Харківщини  щодо внесення змін до Перспективного плану їх районів.

Центр розвитку місцевого самоврядування запевнив, що надаватиме інформаційну допомогу та індивідуальні консультації для представників районних робочих груп з питань підготовки документів стосовно внесення змін до Перспективного плану формування територіальних громад Харківської області.

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...