Вітаємо міста Чугуїв, Мерефа та Зміїв – переможців конкурсу «Малі міста – великі враження 2019»

Всього для реалізації у 2019 році відібрано 74 проєкти з усіх регіонів України.

 Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 року № 535-р затверджено перелік переможців конкурсу культурно-мистецьких проєктів «Малі міста – великі враження» на умовах співфінансування з державного бюджету.

 Від Харківської області переможцями стали:

 Чугуївська міська рада з проєктом «Місто у безмірі барв», спрямованим на розвиток міста Чугуєва – батьківщини художника І. Ю. Рєпіна – як столиці українського живопису, на створення взаємозв'язку між видами мистецтв та поєднання культурного надбання минулих поколінь з сучасними технологіями.

Мереф'янська міська рада з проектом «Проведення культурно-спортивного фестивалю «Sports Kozak» на території Мереф'янської міської об'єднаної територіальної громади», призваним популяризувати козацьку культуру та народні традиції Слобожанщини.

відділ культури та туризму Зміївської районної державної адміністрації з проєктом «Намет Фест 2019», який має на меті зібрати мандрівників і туристів з усієї України на території національного природного парку «Гомільшанські ліси», де розташована пам'ятка національного значення «Зміїв Курган» (городище «Гайдари»), та об'єднати концертні програми та туристичні активності під відкритим небом.

 Бажаємо переможцям натхнення у створенні незабутніх подій!

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...