Фестиваль "Країна Мрій"

У червні етнофестиваль "Країна Мрій" відбудеться уже вдвадцяте. У 2024 році він пройде з 21 по 23 червня на території Національного ботанічного саду ім. М. М. Гришка.

 

На фестивалі планують виступи українських та закордонних виконавців різних музичних жанрів, а на електронній сцені — етнодиджеї та співпраці з етномузикантами.

Окрім музичних сцен на території фестивалю буде кілька майданчиків та майстерень із танцю та співу, планують майстеркласи, виставки мистецтва, театральні постанови, покази та багато інших активностей. Також буде окрема зона для дітей.

В межах фестивалю також відбудеться ярмарок традиційних та крафтових виробів народних промислів, майстерня ремесел, де кожен зможе спробувати себе у ковальстві, гончарстві, різьбі, вишиванні, тканні та іншому.

Це форма для звязку з організаторами: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWXNh_Qt3M7fjbbySYbJeyX5Qg48EEdVjmxsUgr_itbkDqmg/viewform 

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...