Професійні стандарти для органів місцевого самоврядування від НАДС

Національне агентство України з питань державної служби розробило та затвердило професійні стандарти:

20 вересня 2023 року Національне агентство кваліфікацій внесло вищевказані накази до Реєстру професійних стандартів:

НАДС ввідзначає значний внесок представників Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Українська асоціація районних та обласних рад», Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», Міністерства економіки України, Міністерства цифрової трансформації України, Києво-Могилянської школи врядування імені Андрія Мелешевича (KMSGov) Національного університету «Києво-Могилянська академія», Вищої школи публічного управління, Всеукраїнської асоціації громад, Міністерства культури та інформаційної політики України, Програми Ради Європи «Посилення доброго демократичного врядування і стійкості в Україні», Профспілки працівників державних установ України, ТОВ «Українська Соціальна Медіа-Група», які долучилися до напрацювання професійних стандартів.

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...