Трудові відносини у період дії воєнного стану, новели трудового законодавства - запис вебінару

Умови воєнного стану, за яких українці живуть більше року, і надалі мають значний вплив на всі сфери. Організація трудових відносин – не виняток.

Так, зміни до трудового законодавства позначилися на певних нормах проходження державної служби та служби в органах місцевого самоврядування. За таких обставин застосування нових норм на практиці й досі викликає низку запитань і потребує роз'яснень.


Все це обговорюємо з Андрієм Мацокіним, національним експертом проєкту DECIDE. 

 

 

Презентацію спікера та інші корисні матеріали знайдете на сайті: https://novihromady.decide.in.ua/

Записи усіх вебінарів DECIDE


Вебінар провели в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях. Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад та територій України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ

* за матеріалами сайту "Децентралізація"

Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...