З Днем захисників і захисниць України!

Недаремно ми відзначаємо це славетне свято у День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці дати нерозривно пов‘язані між собою!
Божа Матір - заступниця і покровителька козаків, які в найтяжчі часи поневолення України, були справжніми захисниками рідної землі та православної віри.
Так само, як і їх нащадки тепер виборюють свободу та незалежність Української Держави!
Наші воїни - найсильніші в світі, бо в жилах тече гаряча козацька кров, а в серці і душі - жага до волі. І жодному ворогу не вдасться підкорити український народ.
Підступний і жорстокий агресор не зможе поставити нас на коліна, адже ми захищаємо своє і тому непереможні! Наші захисники - зразок відданості Україні - не поступляться жодним клаптиком української землі!
І нехай зараз важко, але ми віримо у наших героїв, у тих, хто захищає Україну. Україна в надійних руках!
Зі святом! Миру, здоров‘я, сил, наснаги і добра! Всім нам жити у вільній, незалежній, демократичній та процвітаючій країні!
Слава Україні!
??????????????????
Члени Асоціації 

 
 
За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.
 
У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...