Новини громад

На сайті Асоціації працює інформаційна стрічка «Новини громад». Надсилайте новини на електронну скриньку Асоціації info@association.kharkov.ua з поміткою «Новини громад». У стрічці "Новини громад" розміщуються посилання на контент лише новинного характеру, який відображає події відповідної ради (громади) та не містить провокативного або рекламного змісту.

Відбулася чергова нарада в Коломацькій громаді

18 липня п.р. відбулась чергова нарада за підсумками двох тижнів роботи та з питань планування поточної семиденки.
Основна увага приділялась питанням благоустрою населених пунктів.
Серед них:
- Щоденна заготівля дров’яного палива для опалення соціальних закладів громади;
- Обкіс кладовищ, в’їзних Хрестів, пам’ятників та їх прилеглих зон, парків тощо;
- Оновлення зовнішнього вигляду дитячих майданчиків по вул. Корольова та парковій зоні Міського ( Зеленого) ставу (смт. Коломак); автобусних зупинок у с. Бондарівка та с. Шляхове;
- Дрібний ремонт альтанки біля Шляхівського сільського клубу;
- Підключення Інтернету у Покровському старостинському окрузі;
- Вивіз сміття, подача води, догляд за квітниками;
- Питання руху соціального автобуса для підвозу людей до населених пунктів громади;
- Підготовка до опалювального сезону 2022-2023 рр. селищного Будинку культури.
Відмітили учасники наради проблемні моменти та спланували подальшу роботу.
Селищний голова акцентував увагу, що на території громади діють Правила благоустрою, яких необхідно дотримуватися всім жителям та прибулим мешканцям, а старостам - контролювати виконання цих правил на території старостинських округів.
Було визначено, що на цьому тижні (20.07) відбудеться видача благодійної допомоги для сімей воїнів, що захищають Україну від расистів (згідно із списком військкомату - колишня назва); продовжуватимется підготовка до опалювального сезону 2022/2023; покіс трав’янистої рослинності та інші актуально-сезонні господарські роботи.
Нарада відбулась під керівництвом селищного голови Володимира ГУРТОВОГО та за участі керівників структурних підрозділів селищної ради, комунальних підприємств і закладів та заступників селищного голови, секретаря селищної ради.
Продовжуємо працювати. Своєю відповідальністю разом з Україною наближаємо нашу Перемогу!

За результатами виборів 25.10.20 року у області обрано 56 голів сільських, селищних, міських громад та місцевих рад і сформовано склад 7 нових районних рад.

У складі Асоціації об’єдналися 62 місцеві ради, в тому числі - 54 сільських, селищних, міських рад, 7 районних рад та обласна рада, що складає 97% від загальної кількості рад Харківщини. Детальніше...